Vakantiehuis Limburg

Hieronder staan alle dorpen en steden in Limburg waar we vakantiehuizen hebben gevonden, ook zie je andere accommodaties voor wanneer je besluit dat je liever een andere overnachtingsmogelijkheid wilt dan een vakantiehuis:

Aalst LB
Aldeneik
Bocholt
Boekhout
Bolderberg
Borgloon
Bree
Brustem
Diepenbeek
Diets-Heur
Dilsen-Stokkem
Gingelom
Godsheide
Groot-Gelmen
Gruitrode
Hamont-Achel
Hasselt
Heers
Horpmaal
Houthalen
Houthalen-Oost
Kinrooi
Koersel
Lanaken
Lummen
Maaseik
Millen
Moelingen
Neeroeteren
Niel-bij-Sint-Truiden
Opglabbeek
Opitter
Opoeteren
Oud-Rekem
Overpelt
Reppel
Riemst
Rijkhoven
Rutten
Sint-Martens-Voeren
Sint-Pieters-Voeren
Sint-Truiden
Teuven
Tongeren
Tongerlo
Vliermaalroot
Vorsen
Zonhoven
`s-Gravenvoeren

   

Tips voor het boeken van je vakantiehuis in Limburg

* Wil je lekker op vakantie in een vakantiehuis in Limburg en hoef je geen rekening te houden met schoolvakanties? Bekijk dan ook de prijzen van de vakantiehuizen in de periode voor en na deze vakanties, dan is het weer vaak hetzelfde en de prijzen zijn meestal een stuk lager!

* Boek nooit te snel een vakantiehuis maar bekijk meerdere opties en denk er rustig even over na. Zet de vakantiehuizen in Limburg die interessant voor je zijn in je favorieten, dit kan meestal met Ctrl-D.

* Begin vroeg met het zoeken naar je perfecte vakantiehuis in Limburg, de mooiste vakantiehuizen zijn - zeker in de vakantietijd - snel volgeboekt.

* Kijk naar de bijkomende kosten die worden gerekend bij de boeking van je vakantiehuis in Limburg, zoals bijv. de borg, schoonmaakkosten, beddegoed, toeristenbelasting etc. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

* Lees goed de voorwaarden van het huren van je vakantiehuis en ook het annuleringsbeleid. Een aantal reisorganisaties is aangesloten bij de ANVR en/of SGR, dit geeft je meer zekerheid.