Vakantiehuis Antwerpen

Hieronder staan alle dorpen en steden in Antwerpen waar we vakantiehuizen hebben gevonden, ook zie je andere accommodaties voor wanneer je besluit dat je liever een andere overnachtingsmogelijkheid wilt dan een vakantiehuis:

Baarle-Hertog
Brecht
Dessel
Kasterlee
Poppel
Weelde
Weert
Witgoor
Wortel

   

Tips voor het boeken van je vakantiehuis in Antwerpen

* Wil je lekker op vakantie in een vakantiehuis in Antwerpen en hoef je geen rekening te houden met schoolvakanties? Bekijk dan ook de prijzen van de vakantiehuizen in de periode voor en na deze vakanties, dan is het weer vaak hetzelfde en de prijzen zijn meestal een stuk lager!

* Boek nooit te snel een vakantiehuis maar bekijk meerdere opties en denk er rustig even over na. Zet de vakantiehuizen in Antwerpen die interessant voor je zijn in je favorieten, dit kan meestal met Ctrl-D.

* Begin vroeg met het zoeken naar je perfecte vakantiehuis in Antwerpen, de mooiste vakantiehuizen zijn - zeker in de vakantietijd - snel volgeboekt.

* Kijk naar de bijkomende kosten die worden gerekend bij de boeking van je vakantiehuis in Antwerpen, zoals bijv. de borg, schoonmaakkosten, beddegoed, toeristenbelasting etc. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

* Lees goed de voorwaarden van het huren van je vakantiehuis en ook het annuleringsbeleid. Een aantal reisorganisaties is aangesloten bij de ANVR en/of SGR, dit geeft je meer zekerheid.