Aanmelden bungalow & aanvullen informatie

Meld hier - gratis - je bungalow aan voor plaatsing op Belgischevakanties.nl of geef aanvullende informatie. Vul zoveel mogelijk gegevens in, des te meer kans is er dat bezoekers voor jouw accommodatie kiezen!
Enige voorwaarde is dat je accommodatie een eigen website heeft en dat je een retourlink plaatst naar www.belgischevakanties.nl. Over het algemeen kan dit met de volgende code:

<a href="http://www.belgischevakanties.nl" target="_blank">Bungalow in België</a>

Link geplaatst? Vul dan hieronder zoveel mogelijk gegevens van je accommodatie in.

  (Velden met een * zijn verplicht)

 
Naam bungalow:

*

Straat + huisnr + Postcode: *
Plaats: *
Gemeente: *
 
Contactgegevens
Zet hieronder je contactgegevens welke op de pagina geplaatst zullen worden. Website is verplicht, telefoonnummer en/of email niet.

 
Website: *
Email adres:
Telefoon:  Beschrijving bungalow
Plaats hier een goede omschrijving van je bungalow; vertel iets over jezelf, de omgeving, de accommodatie zelf etc. Waarom zou iemand voor jouw accommodatie kiezen?

 
Omschrijving:

  *
   
Aantal personen: *
Mag roken: Ja Nee Alleen buiten *
Huisdier mee: Ja Nee *

  Voorzieningen
Hieronder kun je aangegeven welke voorzieningen je bungalow heeft, bijvoorbeeld een tuin of balkon, een sauna, radio en televisie etc. Maximaal kun je 9 voorzieningen aangeven, zet de belangrijkste bovenaan!

 
Voorziening 1:
Voorziening 2:
Voorziening 3:
Voorziening 4:
Voorziening 5:
Voorziening 6:
Voorziening 7:
Voorziening 8:
Voorziening 9:
 
Heb je een retourlink naar Belgischevakanties geplaatst? Nogmaals, we plaatsen alleen accommodaties die op hun website een retourlink plaatsen, bijvoorbeeld op de eigen linkpagina!
Zie bovenaan de pagina voor de code hiervoor.
Ja, ik heb een link geplaatst *Ja, staat op:
 

------------------------------------------------

Vul als laatste je contact-mailadres in en eventuele opmerkingen. Deze worden niet geplaatst op de website of in ons mailbestand, we gebruiken het alleen voor eventuele vragen over je aanmelding. Voor de nieuwsbrief kun je je op de volgende pagina aanmelden.

Email adres: *
 
Opmerkingen: